Avatar Academy
leven vanuit vrije wil

Basis Avatar training: Negen daagse ontdekkingstocht in je bewustzijn

Twee plus vier à vijf plus twee à drie dagen

De Avatar® cursus (9 dagen) bestaat uit drie delen: deel I, de Resurfacing® Workshop; deel II, de Oefeningen en deel III, de Procedures. Deze delen vormen samen een vloeiend geheel, maar kunnen ook één voor één worden gedaan.

Niet alleen op avontuur

Het is een avontuur, maar je bent niet alleen en je bent ook niet de eerste, meer dan 100.000 mensen uit meer dan 60 landen gingen je voor. Het cursusmateriaal is vertaald in 20 talen. Deze aantallen groeien gestaag.

Negen maal negen dagen

Na de Avatar cursus is er de Master cursus (9 dagen), waarin je je vaardigheden verdiept, je vertrouwen rotsvast wordt en je technieken leert om de cursus te kunnen geven.

Na de Master cursus is er de Professional cursus (7 dagen). Twee dagen korter, dus twee gratis extra dagen om aan de rest van je leven toe te voegen!

En dan is er de Wizard cursus.

Na de cursussen en tussen de cursussen door is er de rest van je leven, waaruit je naar hartelust de rest van de negen maal negen dagen kunt putten. Omdat Avatar je vaardigheden leert die je ook thuis mag gebruiken, gaat de cursus daar gewoon door, als je daarvoor kiest.